نمونه سوالات دسرساز سنتی با پاسخنامه - نمونه سوال و خلاصه درس✔️دسرساز سنتی کسی است که از عهده تشخیص مواد اولیه و ابزار کار مناسب دسرسازی سنتی برآید و بتواند با استفاده از روش های صحیح و رعایت توالی انجام کار و رعایت نکات بهداشتی دسرهای سنتی را با کیفیت مطلوب تهیه کند.

سرفصل های دوره دسرساز سنتی

  1. توانایی تشخیص مواد اولیه مناسب برای خرید و حفظ و نگهداری آن تا زمان مصرف
  2. توانایی تشخیص مواد اولیه مناسب و کاربرد ابزار و ظروف دسرسازی سنتی
  3. توانایی اندازه گیری مواد اولیه دسر
  4. توانایی تهیه چند نوع دسر سنتی
  5. توانایی تهیه انواع حلوا
  6. توانایی سرو و یا برگرداندن دسر در صورت لزوم
  7. توانایی تهیه مربا، مارمالاد و رفع اشکالات آن
  8. توانایی تعیین مراحل و زمان انجام کار
  9. توانایی تعیین ابزار کار
  10. توانایی رعایت نکات حفاظتی و ایمنی و بهداشت کار
  11. توانایی بازرسی و کنترل دستی انجام کار
  12. توانایی بکارگیری رفتار حرفه ای
  13. توانایی بکارگیری تحولات فناوری
  14. توانایی بکارگیری فنون اقتصاد و بهره وری
  15. توانایی بکارگیری از اصول ارگونومی و حفظ تندرستی

    جهت ثبت نام دراین دوره با شماره 09395735363تماس بگیرید.