طرز تهیه ترافل شکلاتی خانگی بدون نیاز به فر

محتوای دوره شکلات سازی

  1. معرفی مواد اولیه
    • آشنایی با انواع شکلات‌ها (تلخ، شیری، سفید) و ویژگی‌های هرکدام
    • معرفی مواد افزودنی و آرایشی در شکلات‌سازی
  2. تکنیک‌های پایه شکلات‌سازی
    • روش‌های آماده‌سازی شکلات برای ریختن در قالب‌ها
    • آموزش مراحل مختلف ریختن، سرد کردن و جدا کردن از قالب
  3. تزیین و طراحی شکلات‌ها
    • استفاده از ادویه‌ها و رنگ‌های طبیعی برای تزیین شکلات‌ها
    • آموزش تکنیک‌های مختلف طراحی و دکوراسیون بر روی شکلات
  4. شکلات‌های خاص و تخصصی
    • آشنایی با روش‌ها و تکنیک‌های تولید شکلات‌های خاص و تخصصی (مثلاً ترفل‌ها، بستنی‌های شکلاتی و …)
  5. مدیریت کیفیت و بهداشت در شکلات‌سازی
    • راهنمایی در مورد مواد اولیه با کیفیت و استانداردهای بهداشتی در تهیه شکلات
    • آموزش نگهداری و انبارداری مناسب شکلات‌ها
  6. آشنایی با مدرک بین‌المللی
    • معرفی فرایند دریافت مدرک فنی و حرفه ای و بین‌ المللی در زمینه‌ی شکلات‌ سازی
    • اهمیت و مزایای دریافت این مدرک در حرفه‌ی شکلات‌ سازی

 

شرایط شرکت در دوره شکلات سازی

  • علاقه‌ مندی و شغف به شیرینی‌ پزی و شکلات‌ سازی
  • تمایل به یادگیری و بهره‌ مندی از مهارت‌های جدید
  • تعهد به حضور فعّال در کلاس‌ ها و مشارکت در فعالیت‌ های عملی

 

پیش‌نیازها

  • هیچ پیش‌ نیاز خاصی لازم نیست، اما تجربه‌ ی پیشین در آشپزی مزیت محسوب می‌شود

این دوره به شرکت‌ کنندگان فرصتی فراهم می‌کند تا با یادگیری تخصص شکلات‌سازی و دریافت مدرک بین‌ المللی، به عنوان یک شکلات‌ ساز ماهر و متخصص، در صنعت شیرینی‌ پزی و کسب و کارهای مرتبط فعّالیت کنند.

جهت ثبت نام در این دوره با شماره 09395735363 تماس بگیرید.