آشپزی شغلی در حوزه خدمات تغذیهای و خوراک است که برای انجام آن به صورت حرفهای نیاز به تبحر و تخصص ویژه است. آشپز ابتدا مواد اولیه را از نظر کیفیت و کمیت، مورد ارزیابی قرار میدهد سپس اقدام به پخت غذای مورد نظر میکند. در تهیه انواع خورش، آش و … همواره باید ارزش غذایی مواد را نیز مورد نظر قرار داد.
یک آشپز حرفهای باید بتواند از عهده وظایفی مانند تهیه، نگهداری و توزین مواد اولیه، پخت انواع غذاهای بومی و غیر بومی، غذاهای فست فودی، پخت عصارهها و غلیظ کنندهها، تهیه انواع سس مخصوص غذا، تهیه انواع دسر، سالاد و اردرها برآید. یک آشپز زبردست علاوه بر روشهای تهیه غذا، باید بتواند غذا را هنگام سرو با سلیقه تزیین کند. معمولا آشپزها برای تهیه مواد اولیه غذاها و خدماترسانی آنها با مشاغلی مانند انبارداری آشپزخانه، گارسون و نیز کمک آشپز در ارتباط مستقیم هستند.در طول دوره آموزش آشپزی سازمان فنی و حرفهای، کارآموزان مهارت و تواناییهای لازم را برای انجام امور آشپزی به دست میآورند. در پایان دوره همچنین از هنرجویان، آزمونی به منظور ارزیابی میزان مهارت و دانش آنها در آشپزی گرفته میشود و به کسانی که موفق به کسب نمره قبولی شوند مدرک معتبر فنی و حرفهای اعطا خواهد شد.
جهت ثبت نام دراین دوره آموزشی با شماره 09395735363 تماس بگیرید.